Kargı 125. Yıl Anaokulu
Fatih Mah.Sinanpaşa Cad.Karapürçek Sok. No02 KARGI/ÇORUM
0(364)6513388

VİZYON

"Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı, aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif ve neşeli, saygı sevgi, hoşgörü, dostluk barış ve evrensel kardeşlik ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır. Eğitim planlı ve sistemli bir süreçtir. Okul öncesi eğitim ise dönemin yaşam temelidir. Öğrenme hızının çok yüksek olduğu bu dönemde amacımız öğrenmeye ilgi uyandırmak, çocuklarımızın bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmaktır.

MİSYON

İçinde bulunduğumuz bilgi çağında eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek, yaşama saygılı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakan okumayı-araştırmayı, sorgulamayı alışkanlık edinen, doğru düşünen, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve öğrenmeyi bilen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

08-00: 17:00

Servis yoktur.

Okulumuz il merkezine 115. km uzaklıkta olup, ilçe merkezinde bulunmaktadır.

İlçe Mekezinde bir okul

Her ay sınıf bazında farklı sportif faaliyetler düzenlenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Sınıf bazında deney gezi gözlem yapılmakta olup 5 yaş için küçük mucitler adı altında kurs açılmıştır.

Yerel ve ulusal projeler yapılmaktadır.

Yapılmamaktadır